Campinggardameer.com

Waar wil je met vakantie?

Campings Rolstoelvriendelijk aan het Gardameer

Bekijk de accommodaties op de volgende lijst of kaart. Ontdek de Dorpen en de Campings aan het Gardameer waar u de komende vakantie zult doorbrengen.

Wij suggereren 31 oplossingen

Fornella Camping & Wellness Family Resort

Aan het Gardameer, met een rustigge ligging In San Felice del Benaco, biedt Camping Fornella talrijke diensten en services voor elke vakantiestijl.

Camping Bergamini

Aan het Gardameer en met een klein terrein is deze familiecamping ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en voor degenen die de charme van het meer en het nabijgelegen Peschiera del Garda willen combineren.

Camping Du Parc

Aan de oostelijke oever van het Gardameer, in Lazise (VR), biedt Camping Du Parc directe toegang tot het meer en faciliteiten variërend van een zwembad en restaurant tot entertainment en een fitnessruimte met personal trainers.

Camping Spiaggia d'Oro

Camping gelegen in Lazise, direct aan het strand van het Gardameer, in de provincie Verona - Veneto. De camping biedt verschillende accommodatiemogelijkheden, waaronder staanplaatsen en wooneenheden.

La Rocca Camping Village

In de groene omgeving van Località San Pietro, in Bardolino (VR) aan het Gardameer, is La Rocca Camp ideaal voor liefhebbers van een vakantie in de natuur, verrijkt met talrijke diensten en fascinerende panoramische zwembaden.

Camping La Quercia

Camping La Quercia**** liegt an het Gardameer . Zie en ervaar de vele mogelijkheden die u worden aangeboden, die uw vakantie onvergetelijk maken, zoals: schoonheid, veiligheid, relaxing, aandacht voor de kinderen, kwaliteit, entertainment en sport.

Camping Belvedere

Camping Belvedere ligt in Lazise, aan het Gardameer en in de provincie Verona, en biedt accommodatie voor elke vakantiestijl en ultramoderne faciliteiten, zoals het nieuw gebouwde waterpark met glijbaan.

Ontdek ons toeristisch netwerk