Campinggardameer.com

Waar wil je met vakantie?


San Felice del Benaco: Informatie en advies

De gemeente San Felice del Benaco ligt in de provincie Brescia en is één van de populairste toeristische bestemmingen van Garda Lombardia, vooral bij degenen die kiezen voor een vakantie op de camping of in het vakantiepark. Er zijn immers vele faciliteiten in de openlucht binnen het gemeentelijk gebied, waartoe de wooncentra San Felice, Portese en Cisano behoren, naast het toegankelijke en mooie Isola di Garda. Wie kiest voor een verblijf in San Felice Del Benaco kan bovendien profiteren van een strategische positie in het gebied, ideaal voor uitstapjes en excursies naar het nabijgelegen Manerba en Salò, die ook worden beschouwd als de meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen van het Gardameer.

Wat is er te zien in San Felice?

San Felice del Benaco ligt op ongeveer 30 kilometer van Brescia en is dus gemakkelijk bereikbaar. Het is een ideaal reisdoel voor een vakantie op een camping of in een vakantiepark aan het Gardameer. Het gemeentelijk gebied combineert immers de voordelen van een verblijf aan de oevers van het meer met de historische, culturele en landschappelijke rijkdom. Er zijn vele monumenten en bezienswaardigheden in de centra San Felice, Portese en Cisano, met name kerken en paleizen, die bekeken kunnen worden door middel van korte tours en excursies.

Het hoogtepunt is wel Isola del Garda, met haar prachtige ligging dicht bij de oevers van het Gardameer, op slechts 600 meter, en tegenover de kaap San Fermo: een bezoek aan het paleis in neogotisch-Venetiaanse stijl en de tuinen is een must voor degene die op vakantie in San Felice Del Benaco, besluit om het grootste van de Benaco eilanden te verkennen.

Tijdens een kampeervakantie in San Felice Del Benaco zijn er verder ook mogelijkheden voor vermaak in de restaurants en bars van de streek, en wellicht kunnen er ook evenementen worden bezocht, die vooral tijdens de zomer worden georganiseerd, wanneer er toeristen zijn.

Lees meer

Ontdek ons toeristisch netwerk