Campinggardameer.com

Waar wil je met vakantie?

Campings en Vakantiedorpen Lazise

Bekijk de accommodaties op de volgende lijst of kaart. Ontdek de Dorpen en de Campings aan het Gardameer waar u de komende vakantie zult doorbrengen.

Wij suggereren 13 oplossingen

Camping Du Parc

Aan de oostelijke oever van het Gardameer, in Lazise (VR), biedt Camping Du Parc directe toegang tot het meer en faciliteiten variërend van een zwembad en restaurant tot entertainment en een fitnessruimte met personal trainers.

Camping Belvedere

Camping Belvedere ligt in Lazise, aan het Gardameer en in de provincie Verona, en biedt accommodatie voor elke vakantiestijl en ultramoderne faciliteiten, zoals het nieuw gebouwde waterpark met glijbaan.

Camping Park Delle Rose

De camping heeft een bevoorrechte ligging direct aan het meer met zandstrand, op ongeveer 2 km van het dorp Lazise, dat gemakkelijk te bereiken is via een handig wandel- en fietspad.

Camping La Quercia

Camping La Quercia**** liegt an het Gardameer . Zie en ervaar de vele mogelijkheden die u worden aangeboden, die uw vakantie onvergetelijk maken, zoals: schoonheid, veiligheid, relaxing, aandacht voor de kinderen, kwaliteit, entertainment en sport.

Ontdek ons toeristisch netwerk